Winter Spices & Mandarin cups
Ingrediënten voor 4 cups:
2 repen Lovechock Winter Spices & Mandarin
2 eetlepels amandelmeel
1 theelepel golden milk poeder mix
1 eetlepel kokosbloesemsuiker
1 eetlepel kokosolie of plantaardige boter
Een snufje zout
Extra attributen:
Een muffin vorm
4 cupcake bakpapiervormpjes
Edible gold
Bereiding
Smelt de chocolade au bain-marie.
Schenk de helft van de chocolade in de cupcake vormpjes en laat dit hard worden in de koelkast.
Maak ondertussen de vulling door de amandelmeel, golden milk poeder, kokosbloesemsuiker en kokosolie (of plantaardige boter) met elkaar te mengen tot een pasta.
Als de chocoladebodem hard is geworden, verdeel je de gouden pasta over de 4 vormpjes.
Giet de overige chocolade over de vormpjes, besprenkel met een beetje zout, en laat dit wederom hard worden in de koelkast.
Versier daarna met edible gold.