Hero image

Onze Filosofie

Bij Lovechock geloven we met volle overtuiging dat iedereen een moment van puur geluk verdient. We zijn dan ook gepassioneerd over het maken van veganistische chocolade die niet alleen waanzinnig lekker is, maar ook bijdraagt aan jouw totale welzijn. Met onze ongeëvenaarde toewijding om de allerbeste ingrediënten te kiezen, onze ethische normen hoog te houden en ons in te zetten voor duurzaamheid, maken we van elke hap Lovechock een ware verwennerij voor jou en de wereld. We weten als geen ander hoe krachtig cacao is en werken vol passie aan een uitgebreid scala aan smaken, voor iedere chocoladeliefhebber. We streven ernaar om bewuste consumptie te inspireren en de wereld stap voor stap een betere plek te maken, één heerlijke hap per keer. 

Maar onze missie reikt verder dan alleen chocolade. We willen een beweging op gang brengen die gebaseerd is op liefde voor mensen, cacaoboeren en onze planeet. Daarom geloven we dat liefde de kern moet vormen van alles wat we doen.  

Love for You

Jouw welzijn is wat ons drijft. Daarom gebruiken we bij Lovechock alleen ingrediënten van de beste, biologische kwaliteit en maken we onze producten met minder of geen suiker. Geniet met een goed gevoel van onze unieke chocolade!

Love for the Farmer

Wij geloven in Direct Trade en het ondersteunen van Coöperaties. Onze cacaoboeren oogsten niet alleen de cacaobonen, maar verwerken de cacao ook tot pasta. Hierdoor zorgen we ervoor dat zij hun expertise kunnen gebruiken voor het verbouwen en produceren van de beste cacao pasta, terwijl ze een eerlijke vergoeding krijgen voor hun harde werk.

Love for the Planet

We geven veel om de planeet en geloven dat een veganistische leefstijl de beste manier is om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Daarom zijn al onze producten 100% veganistisch en verpakken we onze chocolade in een speciale thuis-composteerbare folie.