Hero image

Onze Filosofie

"Uiteindelijk willen we deze wereld een beetje beter achterlaten dan we hem gevonden hebben en een beetje liefde en geluk verspreiden op onze reis", zegt Lovechock Chief Happiness Director Franziska Rosario. Met deze filosofie en heerlijke innovatieve chocoladecreaties heeft Lovechock zich ontwikkeld van een kleine chocoladekeuken tot een bedrijf met een eigen fabriek in Heerhugowaard, dat haar rauwe chocolade in meer dan 20 landen verkoopt.

image description

Love for You

Gezonde chocolade? We denken dat we dicht bij een product zijn dat beter voor je is en dat met mate en zonder schuldgevoel geconsumeerd kan worden. Uit liefde voor jou- de eerste pijler van Lovechock - produceren we onze chocolade met alleen lichte cacaobranding om de kostbare voedingsstoffen in cacao zoveel mogelijk te behouden. Wist je dat rauwe cacao 6 keer meer flavonoïden bevat dan bosbessen? Onze chocolade is zo min mogelijk bewerkt om zo dicht mogelijk bij de natuur te staan en de originele en pure smaak van cacao te serveren. Je kunt nu de heerlijke smaak van echte chocolade ervaren. Gezoet met alleen kokosbloesemnectar, low- GI, hoog in vezels en niet geraffineerd. En we doen ons best om zo weinig mogelijk toe te voegen om het lekker te maken.

image description

Love for the Planet

Lovechock wil moeder natuur eren, daarom gebruiken we alleen biologische ingrediënten. Door geheel veganistisch te zijn, verminderen we de impact van onze producten op de planeet; bovendien heeft echte chocolade geen melk nodig. Liefde voor onze planeet betekent dat we ervoor zorgen dat onze producten op een verantwoorde manier worden verpakt. Sinds 2011 gebruiken we plasticvrije verpakkingen. Vergeet dus niet om ons op de composthoop te gooien, of in je groene vuilnisbak.

image description

Love for the Farmer

Onze derde pijler staat voor de boeren die alle natuurlijke ingrediënten van Lovechock oogsten. Ons doel is om onze boeren eerlijke lonen te betalen. Dat doen we via het Direct Trade-principe. Dat betekent dat we onze cacaopasta rechtstreeks van de boer kopen en ervoor zorgen dat het productieproces zoveel mogelijk in het land van herkomst gebeurt.

image description

Onze Code of Conduct

Sinds Lovechock voor meer dan 10 jaren is opgericht is onze business altijd op duurzame en ethische standaards gebaseerd. Onze gedragscode legt deze standaards uit . Ook van onze leveranciers en handelspartners verwachten we om deze standaards te tekenen en te volgen.