Hero image

Onze Lovestory


Ontdek de magie van cacao.

Er was eens een kleine groep avonturiers die op reis ging om de beste cacaobonen ter wereld te ontdekken. Ze trokken door de weelderige jungles van Zuid-Amerika, waar ze stuitten op een verborgen schat aan rauwe cacao in de meest prachtige kleuren. Ze proefden de cacao en waren verbaasd over de unieke smaak en de hoeveelheid vitaminen, mineralen en antioxidanten. Deze explosie aan inspiratie was het begin van Lovechock. 

We wilden een chocolade creëren die anders was; volledig veganistisch, biologisch en gemaakt van rauwe cacao, die de puurheid van de cacaoboon weerspiegelt. Maar onze missie reikt verder dan alleen chocolade. We willen een beweging op gang brengen die gebaseerd is op liefde voor mensen, cacaoboeren en onze planeet. Daarom geloven we dat liefde de kern moet vormen van alles wat we doen.

Liefde voor de mens. Jouw welzijn is wat ons drijft. Daarom gebruiken we bij Lovechock alleen ingrediënten van de beste, biologische kwaliteit en maken we onze producten met minder of geen suiker. Geniet met een goed gevoel van onze unieke chocolade!

Liefde voor de cacaoboeren. Wij geloven in Direct Trade en het ondersteunen van Coöperaties. Onze cacaoboeren oogsten niet alleen de cacaobonen, maar verwerken de cacao ook tot pasta. Hierdoor zorgen we ervoor dat zij hun expertise kunnen gebruiken voor het verbouwen en produceren van de beste cacao pasta, terwijl ze een eerlijke vergoeding krijgen voor hun harde werk. 

Liefde voor de planeet. Bij Lovechock geven we veel om de planeet en geloven we dat een veganistische leefstijl de beste manier is om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Daarom zijn al onze producten 100% veganistisch en verpakken we onze chocolade in een speciale thuis-composteerbare folie.

Na verloop van tijd realiseerden we ons dat onze klanten meer wilden dan alleen een rauwe chocolade-ervaring. Ze verlangden ook naar de zachte smaak van chocolade. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met de beste chocolatier van België. Samen hebben we nieuwe, zachte en onweerstaanbaar lekkere chocolade gecreëerd, met dezelfde liefde en zorg die aan al onze producten wordt besteed. 

Voor ons en onze klanten is Lovechock-chocolade namelijk veel meer dan een zoete lekkernij. Lovechock staat voor een unieke smaak en bewust genieten - in harmonie met de natuur en met liefde voor mens, boer en planeet. We zijn experts in het creëren van veganistische chocolade en begrijpen de cacaoboon als geen ander. Dus of je nu kiest voor onze veganistische rauwe of veganistische, zachte chocolade, je kunt er zeker van zijn dat het met liefde en passie is gemaakt.