Hero image

Ons geweldige team

Bereid je voor om een groep onverschrokken pioniers te ontmoeten die net zo toegewijd zijn aan chocolade als aan lachen! We zijn niet zomaar een team; wij zijn het soort dat de lat hoger legt, dromen groter maakt en de wereld smakelijker maakt, hap voor hap.

Hier bij Lovechock werken we harder dan de Oompa Loompas van Willy Wonka (nou ja, bijna). Onze passie voor chocolade kent geen grenzen. We zijn niet bang om in de diepten van verrukkingen te duiken en de grenzen te verleggen van wat chocolade kan zijn. En geloof ons, we nemen onze smaaktest-taken zeer serieus.

Ons team is een levendige mix van chocoladeliefhebbers, risiconemers en plezierliefhebbers. Samen zijn we een kracht waarmee rekening moet worden gehouden, gewapend met passie, creativiteit en een arsenaal aan chocolade-achtige goedheid. We zijn gepassioneerd door het creëren van veganistische chocolade die superlekker smaakt, terwijl we ons richten op mindfulness, persoonlijk welzijn en duurzaamheid. We willen het go-to-merk zijn voor veganistische, biologische en eerlijke chocolade en tegelijkertijd een diepe verbinding behouden tussen mensen, cacao en de planeet.

Dus of je nu een chocoholic bent, een dromer, of gewoon iemand die van een goede lach houdt, ga met ons mee op deze wilde en heerlijke reis. We beloven dat het een rit wordt vol gelach, door cacao veroorzaakte glimlachen en misschien zelfs een chocoladesnor of twee.

Welkom bij de Lovechock-familie!

Als je contact wilt opnemen met ons geweldige team, neem dan contact op met: info@lovechock.com of gebruik ons contactformulier.

Hero image