Tijgernoot blissballs
Je hebt het nodig:
Een krachtige keukenmachine
Ingrediënten:
200 g dadels
100 g gemalen tijgernoten (beter bekend al knolcyperus)
1 theelepel kaneel
1 Lovechock "Turmeric Tulsi" Bar
Voorbereiding:
Doe eerst de dadels in de keukenmachine en maal tot je een stevige, homogene massa krijgt.
Voeg dan de gemalen tijgernoten en de kaneel toe. Als je van bijzonder aromatisch houdt, kun je iets royaler zijn met de kaneel! Als je wilt, kun je ook andere specerijen toevoegen, zoals kurkuma.
Alle ingrediënten worden nu nogmaals gemengd op de hoogste stand in de keukenmachine tot een kruimelig deeg.
De Lovechock "Turmeric Tulsi" reep wordt met een mes in kleine stukjes gehakt. De gehakte chocolade stukjes worden dan in het deeg gevouwen. De "Turmeric Tulsi" reep is zeer aromatisch en past perfect in de smakelijke tijgernoot blissballs.
Vorm nu kleine balletjes van het afgewerkte deeg.
De heerlijke Blissballs blijven bij kamertemperatuur minstens een week goed, tenzij je ze al hebt opgegeten! Eet smakelijk!