LoveChock eat the world happler
  • Producten
    image description
    Tablets

    Ontdek onze tabletten

    Lees meer
    image description
    Bars

    Ontdek onze reepjes

    Lees meer
  • Over Lovechock
    Onze Lovestory Onze filosofie Onze rauwe Chocolade Onze Direct Trade Onze Plastic Vrije Missie Ons team
  • Rauwe Recepten
  • Zoek verkooppunten
  • Blog
  • Contact
Hero image

Raw Gingerbread man cookies

Ingrediënten: 

10 ontpitte medjoul dadels
100 gram havermout
75 gram hazelnoten
5 eetlepels vers geraspte gember
3 eetlepels dadelstroop
Een snufje zout
1 reep Lovechock Apricot & Ginger Limited Edition

Versiering:
goji bessen, edible gold

Extra attributen:
Bakpapier
Bakvormpjes

Bereiding

Plaats alle ingrediënten behalve de chocolade en versiering in een food processor en mix tot een massa.
Rol een lang stuk bakpapier uit en plaats het koekjesdeeg op de ene helft van het bakpapier.
Vouw het bakpapier dubbel en rol met een deegroller over het beslag tot het koekdeeg ongeveer een centimeter dik is.
Zet dit minstens een uur in de koelkast of een half uur in de vriezer zodat het hard wordt.
Ondertussen kun je de chocolade smelten au bain-marie.
Haal het beslag uit de koelkast en snijd er vormpjes uit.
Versier de koekjes met de chocolade, goji bessen en eventueel edible gold.

Winter Limited Edition Apricot & Ginger
Winter Limited Edition Apricot & Ginger

Pure chocolade met zonnig fruit en warme gember.

Productdetails
TERUG NAAR OVERZICHT
LOVECHOCK

Verrukkelijke rauwe chocolade, gemaakt van de beste natuurlijke ingrëdienten

Hier zijn we thuis
Lovechock
Asterweg 20 E1
1031 HN Amsterdam
Neem contact op
Tel:
+31 (0)20 7609 100
fax:
 +31 (0)84 867 4137
e-mail:
info@lovechock.com
Volg ons op social media
  • Algemene levering- en verkoopvoorwaarden
  • Privacy Policy
  • Contactinformatie
  • FAQ