Raw Gingerbread man cookies
Ingrediënten:
10 ontpitte medjoul dadels
100 gram havermout
75 gram hazelnoten
5 eetlepels vers geraspte gember
3 eetlepels dadelstroop
Een snufje zout
1 reep Lovechock Apricot & Ginger Limited Edition
Versiering:
goji bessen, edible gold
Extra attributen:
Bakpapier
Bakvormpjes
Bereiding
Plaats alle ingrediënten behalve de chocolade en versiering in een food processor en mix tot een massa.
Rol een lang stuk bakpapier uit en plaats het koekjesdeeg op de ene helft van het bakpapier.
Vouw het bakpapier dubbel en rol met een deegroller over het beslag tot het koekdeeg ongeveer een centimeter dik is.
Zet dit minstens een uur in de koelkast of een half uur in de vriezer zodat het hard wordt.
Ondertussen kun je de chocolade smelten au bain-marie.
Haal het beslag uit de koelkast en snijd er vormpjes uit.
Versier de koekjes met de chocolade, goji bessen en eventueel edible gold.