"No-Bake" Vegan Caramel-Cheesecake
Je hebt nodig:
Cilindercake ring 20-25cm
Bakpapier
Blender of keukenmachine
Magnetron of Bain marie
Voor de korst:
130g Hazelnoten
65g Havervlokken
6 Dadels
30g Cacaopoeder
3tsp Kokossiroop
2tsp Kokosolie
Smeer een cilindercake ring in met wat kokosolie en bedek het met bakpapier.
Meng alle droge ingrediënten in de keukenmachine tot ze fijngehakt zijn en voeg dan kokosolie en siroop toe. Wanneer het mengsel als deeg wordt, neem het eruit en plaats het in de cake-ring als onderste laag.
Vullen:
375g Cashewnoten (een nachtje geweekt)
50g Kokosolie
2st Lovechock Golden White Hazelnut Acerola
Smelt de Lovechock reep met de kokosolie. Zeef de noten, maar laat wat water staan en meng met de chocolade en de kokosolie in de blender. Wanneer ze glad zijn, giet ze in de taartvorm. Plaats in de koelkast om op te zetten.