LoveChock eat the world happler
  • Over Lovechock
    Onze Lovestory Onze filosofie Onze Direct Trade Onze Missie Om Afval Te Verminderen Ons Team
  • Rauwe chocolade
  • Producten
  • Vind Lovechock
    Winkels Webshops Relatiegeschenk
  • Contact
  • Meer Liefde
    Vind je match Recepten Blog Carrière FAQ

"No-Bake" Vegan Caramel-Cheesecake

Je hebt nodig:

Cilindercake ring 20-25cm
Bakpapier
Blender of keukenmachine
Magnetron of Bain marie

Voor de korst:

130g Hazelnoten
65g Havervlokken
6 Dadels
30g Cacaopoeder
3tsp Kokossiroop
2tsp Kokosolie

Smeer een cilindercake ring in met wat kokosolie en bedek het met bakpapier.

Meng alle droge ingrediënten in de keukenmachine tot ze fijngehakt zijn en voeg dan kokosolie en siroop toe. Wanneer het mengsel als deeg wordt, neem het eruit en plaats het in de cake-ring als onderste laag.

Vullen:

375g Cashewnoten (een nachtje geweekt)
50g Kokosolie
2st Lovechock Golden White Hazelnut Acerola

Smelt de Lovechock reep met de kokosolie. Zeef de noten, maar laat wat water staan en meng met de chocolade en de kokosolie in de blender. Wanneer ze glad zijn, giet ze in de taartvorm. Plaats in de koelkast om op te zetten.

TERUG NAAR OVERZICHT
LOVECHOCK

Vegan Goodness. Altijd natuurlijk, biologisch en met minder suiker.

Hier zijn we thuis

Lovechock
Asterweg 20 E1
1031 HN Amsterdam

Neem contact op
Tel:
+31 (0)20 7609 100
e-mail:
info@lovechock.com
  • EU Organic
  • SOY FREE
  • DAIRY FREE
  • LESS SUGAR
  • Algemene levering- en verkoopvoorwaarden
  • Privacy Policy
  • Contactinformatie
  • FAQ
  • Impressum
  • Carrière