LoveChock eat the world happler
  • Over Lovechock
    Onze Lovestory Onze filosofie Onze Direct Trade Onze Missie Om Afval Te Verminderen Ons Team
  • Rauwe chocolade
  • Producten
  • Vind Lovechock
    Winkels Webshops Relatiegeschenk
  • Contact
  • Meer Liefde
    Vind je match Recepten Blog Carrière FAQ
Hero image

Marsepein-cookie dough ballen

Ingrediënten:
200 g gedroogde abrikozen
100 g geraspte amandelen
40 g kokosmeel
1 Lovechock Abrikoos & Gember Limited Edition reep


Laat de gedroogde abrikozen een paar uur in water weken.
Giet vervolgens het water af en doe de abrikozen in een blender. Mix tot een gladde massa.
Roer de geraspte amandelen en het kokosmeel door de gepureerde abrikozen. Afhankelijk van hoe zacht de abrikozen zijn, kan het nodig zijn iets meer van het kokosmeel toe te voegen.
Hak de chocolade in kleine stukjes en voeg toe aan het deegmengsel. Meng alles door elkaar en vorm kleine balletjes.
Laat de balletjes minstens 1 uur in de koelkast staan.
Deze snack is ongeveer 1 week houdbaar in de koelkast.

TERUG NAAR OVERZICHT
LOVECHOCK

Vegan Goodness. Altijd natuurlijk, biologisch en met minder suiker.

Hier zijn we thuis

Lovechock
Asterweg 20 E1
1031 HN Amsterdam

Neem contact op
Tel:
+31 (0)20 7609 100
e-mail:
info@lovechock.com
  • EU Organic
  • SOY FREE
  • DAIRY FREE
  • LESS SUGAR
  • Algemene levering- en verkoopvoorwaarden
  • Privacy Policy
  • Contactinformatie
  • FAQ
  • Impressum
  • Carrière