LoveChock eat the world happler
  • Over Lovechock
    Onze Lovestory Onze filosofie Onze Direct Trade Onze Missie Om Afval Te Verminderen Ons Team
  • Rauwe chocolade
  • Producten
  • Vind Lovechock
    Winkels Webshops Relatiegeschenk
  • Contact
  • Meer Liefde
    Vind je match Recepten Blog Carrière FAQ

Kardemom koffie fudge

Ingrediënten:
1 reep Lovechock 93%
16 ontpitte medjoul dadels
100 gram pecannoten
50 gram amandelmeel
2 eetlepels cacao
2 theelepels kardemom
1 espresso shot
1 eetlepels kokosolie

Topping
1 eetlepel amandelpasta
1 eetlepel kokosolie
1 eetlepel cacao poeder
1 eetlepel agave of maple siroop

Bereiding

Vermaal de pecannoten in een foodprocessor tot een meel.
Voeg het amandelmeel, dadels, cacao en kokosolie toe en blend tot een geheel.
Voeg de au bain-maire gesmolten chocolade en espresso shot toe en blend nogmaals tot een gladde massa.
Verdeel het beslag over een bakvorm van 15 bij 15 centimeter en laat dit een half uur hard worden in de vriezer.
Maak de topping door de ingrediënten met elkaar te mengen tot een pasta.
Haal de fudge uit de vriezer en besmeer met de topping.
Snijd de fudge in 15 gelijke stukken.

TERUG NAAR OVERZICHT
LOVECHOCK

Vegan Goodness. Altijd natuurlijk, biologisch en met minder suiker.

Hier zijn we thuis

Lovechock
Asterweg 20 E1
1031 HN Amsterdam

Neem contact op
Tel:
+31 (0)20 7609 100
e-mail:
info@lovechock.com
  • EU Organic
  • SOY FREE
  • DAIRY FREE
  • LESS SUGAR
  • Algemene levering- en verkoopvoorwaarden
  • Privacy Policy
  • Contactinformatie
  • FAQ
  • Impressum
  • Carrière