Kardemom koffie fudge
Ingrediënten:
1 reep Lovechock 93%
16 ontpitte medjoul dadels
100 gram pecannoten
50 gram amandelmeel
2 eetlepels cacao
2 theelepels kardemom
1 espresso shot
1 eetlepels kokosolie
Topping
1 eetlepel amandelpasta
1 eetlepel kokosolie
1 eetlepel cacao poeder
1 eetlepel agave of maple siroop
Bereiding
Vermaal de pecannoten in een foodprocessor tot een meel.
Voeg het amandelmeel, dadels, cacao en kokosolie toe en blend tot een geheel.
Voeg de au bain-maire gesmolten chocolade en espresso shot toe en blend nogmaals tot een gladde massa.
Verdeel het beslag over een bakvorm van 15 bij 15 centimeter en laat dit een half uur hard worden in de vriezer.
Maak de topping door de ingrediënten met elkaar te mengen tot een pasta.
Haal de fudge uit de vriezer en besmeer met de topping.
Snijd de fudge in 15 gelijke stukken.