LoveChock eat the world happler
  • Over Lovechock
    Onze Lovestory Onze filosofie Onze Direct Trade Onze Missie Om Afval Te Verminderen Ons Team
  • Rauwe chocolade
  • Producten
  • Vind Lovechock
    Winkels Webshops Relatiegeschenk
  • Contact
  • Meer Liefde
    Vind je match Recepten Blog Carrière FAQ
Hero image

Frambozen & Chocolade Crème

Frambozenpuree:
250g frambozen
1 eetlepel citroensap

Pureer de frambozen samen met het citroensap met een vork. Vul de bodem van een glas met de puree.



Amandelchocoladecrème:
125g amandelen
500 g water
75 g kokosbloesemsuiker
1 snuifje zout
2 repen 93% Lovechock chocolade
40 g kokosolie

Laat de amandelen een nacht weken, spoel ze dan af en laat ze uitlekken. Doe ze in een blender met het water, de kokossuiker en het zout. Mix het geheel gedurende 2 minuten en filter het dan om een romige amandelmelk te krijgen. Giet het in een kleine steelpan, voeg de chocolade en kokosolie toe en smelt ze op laag vuur, onder voortdurend roeren, tot je een homogene chocoladecrème hebt. Zet het in de koelkast om af te koelen en giet het dan in de potjes.

Slagroom:
400 ml dikke kokosroom
15 g kokosbloesemsuiker
Optioneel: 1 snufje gemalen tonkaboon of vanille

Koel de kokosroom de avond van tevoren en zet hem een half uur voor gebruik in de vriezer. Giet het in een kom en klop het gedurende 2 minuten op met een elektrische mixer. Voeg de kokossuiker en gemalen tonkaboon of vanille toe, indien gebruikt. Klop nog 2 minuten. Giet de kokosslagroom in een spuitzak en spuit hem op de chocoladecrème.

TERUG NAAR OVERZICHT
LOVECHOCK

Vegan Goodness. Altijd natuurlijk, biologisch en met minder suiker.

Hier zijn we thuis

Lovechock
Asterweg 20 E1
1031 HN Amsterdam

Neem contact op
Tel:
+31 (0)20 7609 100
e-mail:
info@lovechock.com
  • EU Organic
  • SOY FREE
  • DAIRY FREE
  • LESS SUGAR
  • Algemene levering- en verkoopvoorwaarden
  • Privacy Policy
  • Contactinformatie
  • FAQ
  • Impressum
  • Carrière