LoveChock eat the world happler
  • Producten
    image description
    Tablets

    Ontdek onze tabletten

    Lees meer
    image description
    Bars

    Ontdek onze reepjes

    Lees meer
  • Over Lovechock
    Onze Lovestory Onze filosofie Onze rauwe Chocolade Onze Direct Trade Onze Plastic Vrije Missie Ons team
  • Rauwe Recepten
  • Zoek verkooppunten
  • Blog
  • Contact

Kardemom koffie fudge

Ingrediënten:
1 reep Lovechock 93%
16 ontpitte medjoul dadels
100 gram pecannoten
50 gram amandelmeel
2 eetlepels cacao
2 theelepels kardemom
1 espresso shot
1 eetlepels kokosolie

Topping
1 eetlepel amandelpasta
1 eetlepel kokosolie
1 eetlepel cacao poeder
1 eetlepel agave of maple siroop

Bereiding

Vermaal de pecannoten in een foodprocessor tot een meel.
Voeg het amandelmeel, dadels, cacao en kokosolie toe en blend tot een geheel.
Voeg de au bain-maire gesmolten chocolade en espresso shot toe en blend nogmaals tot een gladde massa.
Verdeel het beslag over een bakvorm van 15 bij 15 centimeter en laat dit een half uur hard worden in de vriezer.
Maak de topping door de ingrediënten met elkaar te mengen tot een pasta.
Haal de fudge uit de vriezer en besmeer met de topping.
Snijd de fudge in 15 gelijke stukken.

Extra Dark 93%
Extra Dark 93%

Verfijnde donkere chocolade met aromas van cacao

Productdetails
TERUG NAAR OVERZICHT
LOVECHOCK

Verrukkelijke rauwe chocolade, gemaakt van de beste natuurlijke ingrëdienten

Hier zijn we thuis
Lovechock
Asterweg 20 E1
1031 HN Amsterdam
Neem contact op
Tel:
+31 (0)20 7609 100
fax:
 +31 (0)84 867 4137
e-mail:
info@lovechock.com
Volg ons op social media
  • Algemene levering- en verkoopvoorwaarden
  • Privacy Policy
  • Contactinformatie
  • FAQ