LoveChock eat the world happler
  • Over Lovechock
    Onze Lovestory Onze filosofie Onze Direct Trade Onze Missie Om Afval Te Verminderen Ons Team
  • Rauwe chocolade
  • Producten
  • Vind Lovechock
    Winkels Webshops Relatiegeschenk
  • Contact
  • Meer Liefde
    Vind je match Recepten Blog Carrière FAQ

Bosbessen Cashew taartjes met kardemom

Ingrediënten voor 20 mini cakejes:
6 kardemompeulen
3 eetlepels ahornsiroop
130 g bevroren bosbessen
40 g kokosolie
schil van een halve citroen
1 eetlepel citroensap
2 tabletten Blueberry Hemp Seed

Week de cashewnoten minstens 2 uur in water, of liever een hele nacht.

Open de kardemompeulen, verwijder de zaadjes en maal ze grof.

Giet de cashewnoten af en meng ze met de ahornsiroop, de blauwe bessen en het citroensap.

Doe de ahornsiroop, de blauwe bessen, het citroensap, de fijngehakte citroenschil, de kokosolie en de kardemomzaadjes in een blender en mix zo fijn mogelijk. Giet de crème in een mini siliconen springvorm en zet minstens 4 uur in de koelkast.

Hak de rauwe chocolade grof. Smelt in een kleine kom boven au bain marie.

Breng de gesmolten chocolade over in een klein potje, pak de minicakejes op met een lange houten prikker en koel ze voorzichtig af. Dompel ze voorzichtig in het chocoladebad. Laat afkoelen op een rooster.

Blueberry & Hemp seed
Blueberry & Hemp seed

Het nootachtige van hennepzaadjes en de frisheid van blauwe bessen met pure, rauwe chocolade.

Productdetails
TERUG NAAR OVERZICHT
LOVECHOCK

Vegan Goodness. Altijd natuurlijk, biologisch en met minder suiker.

Hier zijn we thuis

Lovechock
Asterweg 20 E1
1031 HN Amsterdam

Neem contact op
Tel:
+31 (0)20 7609 100
e-mail:
info@lovechock.com
  • EU Organic
  • SOY FREE
  • DAIRY FREE
  • LESS SUGAR
  • Algemene levering- en verkoopvoorwaarden
  • Privacy Policy
  • Contactinformatie
  • FAQ
  • Impressum
  • Carrière